Színezd újra

A „KREÁLD MAGAD” programunk segítségével bárki kipróbálhatja, mire lehet képes a fantáziája segítségével, és egy egyszerű konyhából mi t tud kihozni, hogy lehet, és hogyan tudja azt feldobni, a saját ízlésének megfelelően.

Ötletelj

Küldd el a program által készített ötleteidet egy e-mail címre, hogy azokat felhasználva később a saját konyhádat is hasonlóan alakíthasd ki szakembereink segítségével.

Légy kreatív

FONTOS! A látványtervek csak ötletadóként szolgálhatnak, semmiképpen nem alkalmasak a végleges kivitelezésre!

Petheő Balázs

A képregények világa már kiskoromban rabul ejtett.
Grafikusként az alkotás öröme miatt szeretem ezt a tervezési irányvonalat, stílust, a semmiből lehet létrehozni egy varázslatos,
További infok

Remember the Lion

Remember the Lion

Oravecz András & Tóth Endre Nándor tehetségüket és tudásukat egyesítve hozták létre 2013-ban a Remember the Liont.

A tervező
További infok

Dankó György

További infok

Petheő Balázs
A képregények világa már kiskoromban rabul ejtett.
Grafikusként az alkotás öröme miatt szeretem ezt a tervezési irányvonalat, stílust, a semmiből lehet létrehozni egy varázslatos, egyedi világot.
Az öcsém a régi filmek szerelmese, az Ő kedvéért ötvöztem a két alkotási formát egy-két munkámban, például a nappaliba kerülő falikép, vagy éppen az egyedi konyhadesign formájában.
Jó érzés, hogy az álmaim, terveim megvalósítására már adott a technikai lehetőség.

Remember the Lion
Remember the Lion

Oravecz András & Tóth Endre Nándor tehetségüket és tudásukat egyesítve hozták létre 2013-ban a Remember the Liont.

A tervező iroda portfóliójában a grafikai és ipari formatervezés széles spektumában találhatók referenciák.
A designer páros közös célja, hogy a tervezés során ésszerű trendeket követve értékálló produktumot alkosson. Ezért minden megrendelést alapos kutatás követ, mely a tervezési folyamat szerves része. Sok inspirációt merítenek az elmúlt korszakok irányzataiból, és ezeket a legmodernebb eszközökkel építik be munkáikba.

“Törekszünk arra, hogy valódi értékeket közvetítsünk munkáinkkal. Célunk, hogy a megrendelőinkhez való hozzáállásunkkal, tervező és művésztársainkkal való kapcsolatunkkal és a tervezési szemléletünkkel példát mutassunk.”


Dankó György

Rendelési paraméterek:

- a megrendelő neve és elérhetőségei
- számlázási cím
- szállítási cím
- frontok méretei / mennyiség
- méreteknek megfelelő nyomdai anyagok leadása
- élzárás színe
- Megrendelés leadásakor kérjük, ellenőrizze a rendelés paramétereit!

A méreteket kérjük mm-ben megadni (magasság / szélesség)!
A megrendelések módosítása a rendelés leadását követő 24 órán belül lehetséges, ezt követően nem tudjuk korrigálni a feldolgozásra került rendelést. Munkaszüneti napon leadott rendelés módosítása a munkaszüneti napot követő első munkanapig lehetséges.
A megrendelést gyártása 50% előleg befizetését követően kezdődik el, mely történhet átutalással, csekken, vagy készpénzben.
Szállítási határidők:  Termékeink gyártását kb. 20 munkanapra vállaljuk.

A megrendelt áru elkészülését követően minden megrendelőt értesítünk arról, hogy a megrendelt áru elkészült, és lehet érte jönni, vagy néhány napon belül kiszállításra kerül.

Szállítási költség:  A megrendelő saját telephelyére történő szállítás esetén szállítási költséget számítunk fel szállítmányonként, egyeztetés szerint
Az áru kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül, csak az írásban leadott, jól ellenőrizhető reklamációra vállalunk garanciát. A garancia keretében a hibás árut kicseréljük, illetve a hibás számla helyesbítését, jóváírását tudjuk vállalni. A hibás termék cseréjét igyekszünk soron kívül a lehető leghamarabb megoldani, a hibás terméket minden esetben visszakérjük.
A bútorok csak rendeltetésszerű használatnak felelnek meg.

Felületek:

1. Magas fényű lakkozott felületek.
A magas fényű felületek a lakkokkal elérhető maximális keménységű felületet képezik, ellenállnak a normál használatból eredő igénybevételnek, de nem ellenállók ütésnek, éles tárgyak karcolásának, koptató hatásnak, magas hőmérsékletnek( pl.: forró edény, nyílt láng, öngyújtó, gyufa) és tartós nedvességhatásnak. Nedvességhatás esetén a felületeket haladéktalanul szárazra kell törölni. Karcoló, koptató hatású tárgyakat a felületekre helyezni nem szabad pl.: fém sarkú táskákat, nagy súlyú csomagokat, éles tárgyakat( kés, reszelő, stb)
Erős lúgok és savak mattulást, illetve a felület tönkremenetelét okozzák. ,

2. Selyemfényű lakkozott felületek.
A felületek ellenállnak a normál használatból eredő igénybevételnek, nem ellenállók ütéssel, karcolással és magas hőmérséklettel, továbbá nedvességgel szemben. Nem ellenálló erős lúgokkal és savakkal szemben.

3. Laminált bútorfelületek.
Kopásállóak, de nem ellenállóak karcolással, ütéssel szemben. 80-90C’-ig hőállóak,
Tartós nedvességhatással szemben nem ellenállóak, víz illetve nedvességhatás esetén haladéktalanul szárazra kell törölni, ellenkező esetben az anyag magába szívja a fizet és felhólyagosodik.

Tisztítás, karbantartás

           Magas fényű felületek
           Súroló hatású tisztítószerek és karcoló hatású tisztítókendők, szivacsok, fém súrolók
           Használata tilos! Tilos az aceton tartalmú tisztítóanyagok használata!
           A por és egyéb szennyeződések eltávolítása antisztatikus törlőkendővel végzendő.
           Az általános bútortisztító szerek a tisztításhoz használható, de győződjön meg róla,
           Valóban nem tartalmaz olyan alapanyagok ami a felületen elszíneződést okozhat.

           Selyemfényű felületek
           Enyhén nedves ronggyal áttörölhetők, az általános bútorápoló szerek használhatók.
           Aceton tartalmú tisztítószer nem használható! Karcoló hatású (pl.: fém dörzsi)
           Tisztító eszköz nem használható!
          
           Laminált felületek
           Az általános tisztítószerek használhatóak, hosszan tartó vízhatás kerülendő.

Rólunk

A Front World a legújabb technológiákat használja fel az egyedi fotókat hordozó lapfelületekhez.

A technológia olyannyira új, hogy még egy év sem telt el az innováció óta, amely Dankó György nyomdai produkciós tapasztalatának, valamint Korchma Zsolt faipari ismereteinek szerencsés találkozásából született, és a Front World égisze alatt indult hódító útjára.

Milyen igény hozta létre a Front World technológiáját?
Szép és elegáns otthona, irodája sok mindenkinek lehet, de egyedi, igazán egyedi bútora csak keveseknek. Legalábbis eddig ez az állítás megállta a helyét. A Front World megjelenésével azonban az egyedi fotókkal ellátott, fantasztikusan jó minőségű konyha, nappali vagy iroda már mindenkié.

Az egyedi bútorlapokat bárki megrendelheti a Front World weboldalán keresztül. Ám ez még nem minden! Ha a teljes bútor vagy helyiség kialakítását is kényelmesebb egy helyen elintézni, a Front World tervező csapata – tervező grafikusok, lakberendezők, belső építészek, designerek – és kivitelező szakemberei – korrekt, versenyképes piaci árakon dolgozó, profi asztalos csapat – készen állnak arra, hogy a helyszíni felméréstől a beépítésig mindent megtegyenek a megálmodott otthon vagy iroda létrehozására.

A bútorálmokból így lesznek álombútorok. Ezt adja Önnek a Front World.

Kapcsolat

Korchma Zsolt
Mobil: +36 70/555 88 35
e-mail: kzs@frontworlddesign.com


Dankó György
Mobil: +36 70/33 66 44 9
e-mail: dgy@frontworlddesign.com


Telephely
1148 Budapest, Egressy út 23-25.